Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tässä planmeca.com-verkkosivustoa ja planmeca.com-palveluita ("sivusto") koskevassa tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka Planmeca Oy ("Planmeca") käsittelee henkilötietojasi. Tämän käytännön tarkoituksena on kertoa sinulle, mitä henkilötietoja Planmeca kerää ja kuinka se käyttää niitä ja suojaa ne sekä kenelle Planmeca saattaa siirtää tietoja.

Käyttämällä sivustoa tai lähettämällä henkilötietoja Planmecalle suostut henkilötietojesi käsittelyyn tässä käytännössä kuvatulla tavalla. Jos et suostu tämän käytännön ehtoihin, älä käytä sivustoa tai anna Planmecalle henkilötietojasi.

Henkilötietojen kerääminen

Yleensä voit vierailla sivustolla antamatta mitään henkilötietoja. Planmeca voi kerätä sivustolla seuraavia käyttäjien antamia henkilötietoja: nimi, puhelinnumerot, sähköpostiosoite, postiosoite ja faksinumero. Planmeca ei kerää mitään henkilötietojasi, ellet rekisteröidy sivustolle, tee tilausta tai pyydä tiettyjä tietoja tuotteistamme tai palveluistamme tai vastaa kyselytutkimuksiimme.

Käyttötarkoitus

Planmeca käyttää henkilötietoja kysymyksiisi vastaamiseen, tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen ja avustamiseesi tuotteidemme käytössä. Planmeca saattaa käyttää keräämiään henkilötietojasi pyytääkseen sinua osallistumaan kyselytutkimuksiin asiakkaidemme tarpeiden kartoittamiseksi ja tuotteidemme parantamiseksi.

Henkilötietojen siirto tai luovuttaminen

Planmeca ei luovuta henkilötietoja suoramarkkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille.

Sivustoon liittyen Planmeca saattaa siirtää henkilötietojasi tytäryhtiöilleen tai valtuutetuille Planmecan tuotteiden jakelijoille, jos olet hyväksynyt kyseisen siirtämisen rekisteröityessäsi uutena käyttäjänä pyytämäsi palvelun käyttämiseksi. Nämä tietojen siirtämiset liittyvät palveluiden tarjoamiseen asiakkaille, kuten palvelupyyntösi toimittaminen soveltuvalle palveluntarjoajalle.

Huomaathan, että Planmecan on annettava henkilötietosi vastauksena etsintälupaan tai muuhun lakisääteiseen pyyntöön tai määräykseen.

Muut kuin henkilötiedot

Siirtyessäsi sivustolle me voimme automaattisesti (ei rekisteröitymällä) kerätä muita kuin henkilötietoja (esim. käytetyn Internet-selaimen ja käyttöjärjestelmän tyyppi, edellisen verkkosivuston toimialueen nimi, käyntien määrä, sivustolla keskimäärin vietetty aika ja katsotut sivut). Me voimme käyttää näitä tietoja ja jakaa niitä tytäryhtiöillemme verkkosivuston kiinnostavuuden seuraamiseksi ja sen toiminnan ja sisällön parantamiseksi.

Evästeet

Selatessasi sivustoa me saatamme tallentaa joitakin tietoja tietokoneellesi evästeinä tietokoneesi automaattista tunnistamista varten. Evästeiden avulla voimme parantaa sivustoa ja sen palveluita. Jos haluat estää evästeet, voit tehdä sen selaimesi asetuksista.

Turvallisuus

Planmeca pitää kaikki Planmecan verkkosivustolta kerätyt henkilötiedot luottamuksellisina ja kyseisiä tietoja luovutetaan vain työntekijöille ja palveluntarjoajille, jotka tarvitsevat henkilötietoja tässä käytännössä kuvattuihin tarkoituksiin.

Pääsy henkilötietoihisi ja tietojen korjaaminen

Planmeca vastaa pyyntöösi tarkastaa henkilötietosi ja korjata tai muuttaa virheellisiä tietoja tai poistaa henkilötietosi tai perua suostumuksesi. Voit kirjoittaa meille tai lähettää meille sähköpostia seuraaviin osoitteisiin:

Planmeca Oy
Tietosuojavaltuutettu
Asentajankatu 6
00880 Helsinki, Suomi
dpo (at) planmeca.com

Tämän käytännön muutokset

Planmeca voi muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa ja muutokset tulevat voimaan välittömästi niiden julkaisemisen yhteydessä sivustolla. Jos et hyväksy käytäntöön tehtyjä muutoksia, voit lopettaa palvelumme käytön milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia tai postia edellä annettuihin osoitteisiin. Jatkamalla palvelumme käyttöä hyväksyt tähän käytäntöön tehdyt muutokset.